Creatieve kapsels creëren wij bij de vleet

In Beek vindt u de Stijl Achterover Haarstudio waar we het graag met u over willen hebben. Er zijn genoeg kappers in het land en dat geldt vast en zeker ook voor uw woonplaats. Ziet u daarom door de bomen het bos niet meer? Maar wilt u wel te allen tijde verzekerd zijn van creatieve kapsels? Dan zoekt u een kapper dat daadwerkelijk met u begaan is en creatieve kapsels kan creëren. Kijkt u eens op stijlachteroverhaarstudio.nl en laat u inspireren door de vele voorbeelden van creatieve kapsels die deze kapper in de afgelopen jaren zoal heeft vervaardigt. Dit is een duidelijk voorbeeld van een kapper die weet wat u wilt, die weet wat er gaande is in de haarmode en die de techniek in huis heeft om al die voorbeelden om te zetten tot geweldige creatieve kapsels. Of het nu om een kleurtje gaat in het haar van uw kind, in een flinke knipbeurt of een permanentje met alles er op en er aan, bij deze kapper zult u keer op keer slagen. Weliswaar moet u er wel voor naar Beek komen maar als u in de omgeving woont, dan is het dat autoritje meer dan waard! U zult dan ook verwelkomd worden op een ongekende wijze, met koffie of thee en een gezellig praatje. Overigens vindt u haar niet alleen maar in Beek maar ook in een andere stad in het mooie zuiden van Limburg: in Geleen om precies te zijn. Het zal u vast niet verbazen dat wij klanten van over de grens hebben, want vanuit België en Duitsland komen velen naar ons toe voor creatieve kapsels. En of men nu zelf creatieve kapsels bedenkt of dit overlaat aan onze specialisten, keer op keer zult u geheel tevreden de salon verlaten.

Met onze creatieve kapsels zult u zich moeiteloos in de kijker spelen

Als u aan creatieve kapsels denkt dan denkt u misschien aan rastakrullen of aan extravagante kleuren in het haar. Misschien denkt u aan stukken haar die zijn opgeschoren en worden voorzien van interessante patronen die met behulp van een tondeuse kunnen worden uitgesneden. Asymmetrische kapsels zijn op dit moment bijvoorbeeld erg in de mode en ook daar is deze salon befaamd in geworden.

  • creatieve kapsels van dit seizoen? Maak vandaag nog een afspraak.
  • wilt u van lang haar naar een erg korte kop? Denk er in dat geval eens over na om uw haar te doneren mensen die net zo eenvoudig een volle haarbos kunnen groeien. Mensen met een afwijking of aan medicatie kunnen met uw haar een pruik maken. We laten u graag informeren over deze vorm van donatie.
  • En natuurlijk kunnen creatieve kapsels bestaan uit vele haarkleurtjes. En ook daarvoor kunt u op onze steun, advies en hulp rekenen.

U leest het, deze kapper voor jong en oud weet wel van wanten en wil u graag bijstaan. Helpt u trouwens elders een leuk kapsel gezien? Maak er een foto van of zoek een plaatje op het internet en neem dit vervolgens mee.

Laat ons weten wat u wilt, dan gaan we snel met uw bos haar aan de slag

Onze creatieve kapsels liegen er aldus niet om. Ze zijn iedere keer weer uniek want iedere klant heeft zo zijn of haar eigen ideeën en wensen. Mocht u nog vragen hebben, een afspraak willen maken of een prijsopgave wensen dan kunt u onze salons tijdens openingstijden bezoeken of bellen. Ook via de mail kunt u ons al uw prangende vragen stellen. Ten slotte willen we u nog op onze Facebookpagina wijzen, daar vindt u interessante en modieuze kapsels!