Dieet voor gewichtsverlies

Voor wie eigenlijk te zwaar is, is een dieet de enige oplossing, vaak het best gecombineerd met het krijgen van meer beweging. Waar tot een aantal jaren geleden ondervoeding het grootste wereldprobleem was, leven we nu in een tijd waar aan de ene kant van de wereld mensen te weinig te eten hebben en aan de andere kant mensen veel te zwaar worden. Doordat we in het westen veelal kantoorbanen hebben en we ook in onze vrije tijd veel stil zitten, komen we al snel wat kilo’s aan. Combineer dit met gemaksvoedsel en het lichaamsgewicht zal zeker langzamerhand toe gaan nemen. Voordat je het weet weeg je heel wat meer dan ooit de bedoeling was en dan wordt een dieet echt nodig. Veel mensen slaan aan het diëten omdat ze er slanker uit willen zien, om aan een schoonheidsideaal te voldoen. Maar dat zou niet de reden moeten zijn om je hier op te richten. Je moet vooral denken aan je gezondheid en daarvoor is het volgen van een goed dieet echt belangrijk. Ben jij te zwaar, dan loop je namelijk een veel grotere kans op verschillende aandoeningen, zoals diabetes en een te hoge bloeddruk. Wil jij de kans zo groot mogelijk maken dat je gezond oud wordt, dan is op een gezond gewicht blijven erg belangrijk.

Welk dieet kies jij?

Natuurlijk weten we allemaal eigenlijk wel wat er hierboven net gezegd is. Toch lukt het ook velen niet om op het streefgewicht te blijven. Het ligt niet aan het aantal diëten dat beschikbaar is, want dat nummer is bijna eindeloos. Dat terwijl ieder dieet toch eigenlijk neer komt op hetzelfde, namelijk zorgen dat er minder brandstof in jouw lichaam komt dan jij op een dag verbrandt. Dat zet jouw lichaam aan tot het gebruiken van de opgeslagen vetreserves en daardoor verlies je kilo’s. Ondanks dat het principe in feite altijd hetzelfde, bestaan er wel grote verschillen en maakt het zeker wel uit welk dieet jij kiest. Het is nooit verstandig om te kiezen voor een crashdieet, te herkennen aan de zeer beperkte inname van calorieën. Het grote probleem hiermee is dat je lichaam in een overlevingsstand raakt en dat als je later weer meer gaat eten, dit meteen weer als vet opgeslagen wordt. Zo krijg je te maken met het jojo-effect. Dit wil je natuurlijk voorkomen, daarom is het belangrijk dat je een dieet uitzoekt dat je niet alleen helpt om de overtollige kilogrammen kwijt te raken, maar dat jou ook helpt bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon, zodat jij ook op gewicht blijft nadat je stopt met diëten.

Slank met Shakes

Zoals gezegd zijn er heel veel verschillende opties als je wilt diëten, maar wat is nu een goede keus? Een uitstekende optie is het 100% Fit Shake Dieet. Hiermee zul je niet alleen je streefgewicht kunnen bereiken, maar ook kunnen behouden door de gefaseerde aanpak en slimme opbouw. Zoals de naam al aangeeft wordt er tijdens deze afslankmethode gebruik gemaakt van shakes. Deze bevatten veel eiwitten en dit heeft verschillende voordelen:

  • je krijgt een vol gevoel, zonder dat je veel calorieën binnen krijgt
  • ze geven energie, zodat jij je niet slapjes gaat voelen
  • de eiwitten zorgen ervoor dat jouw spieren sterk blijven

Lang niet bij ieder dieet is dit allemaal het geval, vaak krijg je te maken met spierafbraak, omdat het lichaam daar op een gegeven moment energie weg gaat halen. Wil jij dit voorkomen, wil je sterk blijven en toch afvallen? Dan is het zeker aan te raden om naar Slank met Shakes te gaan en te kiezen voor het 100% Fit Shake Dieet.