Op zoek naar een goede koeltoonbank?

Horecaworld - KoeltoonbankenIn de horeca is het erg gebruikelijk om een koeltoonbank te gebruiken. Een koeltoonbank is precies wat het woord al uitdrukt: een toonbank waarin het koel is. Daarin kunnen dus producten staan die koel verkochten worden. Te denken valt aan een oneindig aantal verschillende belegde broodjes die het lekkerst zijn als de kaas of de zalm niet al te warm zijn geworden. Een koeltoonbank komt u dan ook het vaakst tegen in een restaurant waar een vorm van zelfbediening normaal is. U loopt dat langs de grote toonbank en u pakt wat u wilt eten en drinken en rekent dat vervolgens af. In een restaurant zonder zelfbediening zou het vreemd zijn om een koeltoonbank te hebben, maar ook dat komt wel eens voor. Zo gebeurt het ook wel een dat een aantal nagerechten, en ik denk nu specifiek aan taartjes, gepresenteerd worden om zo de eetlust van de klanten op te wekken, in het bijzonder van de klanten die hun hoofdgerecht al op hebben. Ook gebeurt het vaak dat een koeltoonbank terug te vinden is in een bedrijfskantine. Hoewel dat niet een horecagelegenheid is die open staat voor iedereen, namelijk alleen voor de werkgevers, is hier ook het verlangen om gekoelde producten ten toon te stellen niet te onderdrukken. Ook mensen die in een fabriek werken willen graag een gekoelde drank kopen of een relatief vers broodje. Wie kopen er dan allemaal een koeltoonbank? Het gaat vooral om horeca met veel zelfbediening, of dat in ieder geval de drankjes gekoeld aangeboden worden. Er valt bijvoorbeeld ook te denken aan een zaak waar kebab wordt verkocht. De kebab hoeft niet te worden gekoeld, natuurlijk niet, die hangt aan een hete stang waar stuk voor stuk het vlees vanaf wordt gesneden. Maar als een klant een lekker koud drankje bij de kebab wil drinken dan kan dat op meerdere manieren aan worden geboden. Er kan een koelkast staan die gevuld is met drankjes, maar dat neemt nogal een ruimte in. Het is vaak handiger om op de toonbank, die er toch al is om af te rekenen, een koeltoonbank neer te zetten waar gekoelde drankjes aangeboden kunnen worden. Verder valt er ook te denken aan marktkramen. Niet iedereen verkoopt fruit en groente, sommige mensen houden er van om vis te verkopen. Bij sommige grote marktstallen staan enorme bakken met ijsklonten en daar dan de vis bijgelegd die een flinke tijd koel blijft. Maar als u een marktwagen heeft met een grote toonbank, dan is het heel handig om een goede koeltoonbank te hebben. Voor alle vormen en maten die er voor een goede koeltoonbank te verzinnen zijn kunt u terecht bij Horecaworld. We zijn te vinden op onze website horecaworld.biz. De uitgang biz heeft er waarschijnlijk mee te maken dat we voornamelijk aan andere bedrijven leveren, en overigens ook niet aan de minste of de kleinste bedrijven, nee, alle bedrijven in Nederland die iets voorstellen en een bedrijfskantine hebben die hebben hun koeltoonbank tot hun tevredenheid bij Horecaworld gekocht.

De verschillende soorten van koeltoonbank

Misschien denkt u inmiddels: fijn, een koeltoonbank kan ik ook wel gebruiken voor mijn bedrijf, maar bent u er nog niet helemaal uit welke koeltoonbank het best bij uw wensen past. Dan raden we aan dat u eens rustig op onze site komt rondneuzen. Daar zult u merken dat geen enkele koeltoonbank die zich in uw fantasie kan manifesteren zich niet ook hier bevindt. Wij van Horecaworld hebben namelijk alles. Een aantal onderscheiden zijn misschien handig om te noemen. Allereerst is natuurlijk het formaat verschillend. Het formaat doet er zeker toe. Als we teruggaan naar de visboer is het natuurlijk ideaal als zijn hele toonbank een koeltoonbank wordt. Dan is het formaat van een cruciaal groot belang. Verder zijn er verschillen in merken: we hebben ze allemaal. Er is een groot verschil tussen alle prijzen van de koeltoonbank. Een ander verschil is de functie. We hebben namelijk ook een toonbank die speciaal geschikt is voor vis. Soms is het ook een vitrine. Er is ook een model met een tafel. Kortom, de verschillen tonen zich in:

  • prijs
  • kleur
  • formaat
  • functie
  • wel of geen vitrine
  • wel of niet ook een tafel

Hoe bestelt u een koeltoonbank?

Het bestellen van een koeltoonbank gaat erg gemakkelijk via de website. Via de website kunt u ook betalen. Wij van Horecaworld zorgen er vervolgens voor dat we de bestelde producten kosteloos bij u bezorgen. Dus als de toonbank bij uw aan vervanging toe is, of u bent van plan om een horecabedrijf op te zetten, of u wilt uw bedrijf uitbreiden met een onderdeel waar gekoelde producten verkocht worden, dan raden we u van harte aan om een mooi product op onze website uit te zoeken, dat te bestellen en te betalen. Dan bezorgen wij het product zo rap mogelijk en geheel kosteloos, zodat u op zeer korte termijn uw klanten producten aan kan bieden die niet alleen uw signatuur dragen en door u al eerder werden aangeboden, maar die nog ook nog eens in de tijd tussen het maken en het consumeren heerlijk koel zijn bewaard. Op die manier kan u uw klanten nog beter bedienen en zullen zij nog meer tevreden zijn dan ze al waren. Op die manier zult u meer verkopen en meer winst maken en de kosten van de aanschaf bij ons zijn er zo uit.

Meer van Horecaworld.biz

Deel dit bericht op social media