Taart bezorgen voor bedrijven en particulieren

Taarten; het is moeilijk om er niet van te houden en dat begrepen de oprichters van de taartenwinkel maar al te goed toen er tijdens hun studietijd werd gevraagd een project te starten. De wortels van de taartenwinkel en de eerste online bakker van Nederland werden gelegd door de heren Rogier Jansen en Eric van Noort. Deze jonge mannen hadden al snel in de gaten dat er grote behoefte bestond aan zogenaamde gepersonaliseerde taarten. Deze behoefte bestond zowel onder bedrijven als particulieren en de taartenwinkel gaf en geeft vandaag de dag nog altijd gehoor aan deze behoefte. Een taart bezorgen bij iemand die jarig is, een bedrijf dat iets te vieren heeft of een taart bezorgen omdat het gewoon leuk is om een taart te geven aan iemand die u aardig vindt; uw redenen doen er niet toe. Het enige wat er toe doet is dat wij uw wensen als het gaat om taarten in vervulling laten komen en daarbij vinden wij een aantal zaken belangrijk. Ten eerste is dat goede kwaliteit van taarten. Taarten moeten lekker zijn en de smaak van een goede taart heeft alles te maken met versheid. Dat is dat ook de reden dat wij alleen maar verse taarten bezorgen aan onze klanten. Of het nu gaat om een taart bezorgen aan een persoon voor een verjaardag of het gaat om een groot aantal taarten; een ding hebben wij zeer hoog in het vaandel staan en dat is dat u altijd kunt rekenen op super verse taarten! Een taart bezorgen regelt u bij de taartenwinkel en dat hele proces kunt u helemaal online regelen. Een taart bezorgen online bij de taartenwinkel is super makkelijk en snel en dat zult u wel merken als u het probeert:

  • de heerlijkste taarten bestellen
  • onze taarten zijn altijd vers
  • u kunt een taart bezorgen in de hele Benelux
  • wij hebben een zeer uitgebreid assortiment
  • uw taarten personaliseren met een naam of logo

Taart bezorgen: wij regelen het!

Maar liefst vier miljoen lekkernijen bezorgden wij als online winkel aan bedrijven en particulieren en dat aantal groeit iedere dag. Een taart bezorgen laat u door ons doen, want wij mogen onszelf de specialist noemen op dit gebied! Veertien mensen zetten zich iedere dag weer in om het bezorgen van heerlijke op maat gemaakte traktaties te leveren aan onze klanten. Niet alleen kunt u een taart bezorgen in Nederland, wij leveren en bezorgen onze producten in de gehele Benelux! Wat zijn precies onze doelen? De taartenwinkel staat voor kwaliteit en service in het bezorgen van de lekkerste taarten. Dat kan gaan om klassieke appeltaarten, slagroomtaarten, maar dat kan ook een hele specifieke wens zijn die wij vervullen op basis van de vraag van onze klant. Niet alleen taarten maar ook tal van andere heerlijke producten kunt u bij ons bestellen. Cupcakes en heerlijke vlaaien; we geven u slechts een greep uit de reeks mogelijkheden die u heeft voor het bestellen van taarten bij ons. U kunt een taart bezorgen om verschillende redenen. Taarten staan voor positiviteit. We eten taart om iets te vieren. We eten taart om iemand te feliciteren en we eten taart om te genieten. Wat een feest dat wij ons als bedrijf met al dit fijns bezig kunnen houden! Nog steeds kiezen iedere dag vele mensen voor het laten bezorgen van heerlijke taarten. Wilt u een taart bezorgen? Hoeveel taarten wilt u bezorgen? Heeft u speciale wensen? U kunt voor alle vragen en opmerkingen die u heeft contact opnemen met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U heeft ontzettend veel mogelijkheden en het online bestellen is super makkelijk. Heeft u speciale wensen, dan kunt u altijd gebruik maken van de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Op die manier kunnen wij u een beeld geven van wat de kosten voor uw bestelling zullen zijn en weet u waar u aan toe bent. Een lekkere taart bestellen doet u nergens anders!

Ondernemen en inspelen op behoeften

Ondernemen heeft alles te maken met inspelen op de vraag die er is, in binnen- en in buitenland. De oprichters van de taartenwinkel durfden groot te denken en speelden met de online taartenwinkel dan ook in op een grote behoefte van bedrijven en particulieren aan lekkere taarten. Een taart bezorgen wordt super snel en makkelijk geregeld door de taartenwinkel. Op de website vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die u heeft als het gaat om taarten en gebak. U kunt hier op uw gemak kijken wat u leuk en lekker lijkt om te bestellen en daarna kunt u uw bestelling plaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is het kenbaar maken van uw wensen en dan komen wij aan deze wensen tegemoet. Als online bakker is de mogelijkheid om verder te groeien er een waar altijd op wordt ingezet en ingespeeld. De taartenwinkel wil altijd blijven vernieuwen en het verbeteren van haar diensten, het aanscherpen van haar werkwijze en het bieden van nog meer heerlijks is dan ook iets wat hoort bij de mentaliteit van de werknemers die zich iedere dag weer inzetten voor klanten die graag een taart willen bestellen. Heerlijke verse taarten en gebak worden hier voor u bereid! Een taart met een logo van het bedrijf is leuk wanneer er een personeelsfeest wordt gegeven. Als bedrijf is een taart met een logo dan ook een leuke mogelijkheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bekijk dan even online naar wat we allemaal te bieden of neem contact op!