Biologische geitenkaas

Wij van happygoat.nl zijn een trots bedrijf dat geheel in het teken staan van geiten. Wij maken dan ook op een duurzame manier heerlijke biologische geitenkaas. Op onze website kunt u ons hele verhaal lezen en we hopen dan ook dat u dat eventjes doet. Zeker als u een fan bent van biologische geitenkaas, dan zult u bij ons zeker aan uw trekken kunnen komen. Kijkt u maar eens op de site, dan snapt u wel wat we bedoelen. Biologische geitenkaas is niet zo maar een simpel kaasje. Ten eerste is het basisproduct waar de kaas van gemaakt wordt vrij uniek: geitenmelk. Over het algemeen wordt kaas gemaakt van koeienmelk, daar bent u dan ook vast en zeker wel bekend mee. In principe is het mogelijk om van de melk dat een dier geeft melk te maken, zelfs van de mens. Maar over het algemeen is dat niet erg lekker en in sommige gevallen ook helemaal niet gezond. Naast de koe is de geit een uitzondering. De zogenaamde “bite” is wel wat pittiger en hartiger dus probeert u het vooral eens uit als dit de smaken zijn waar u van houdt. Biologische geitenkaas is wat wij produceren. Dat betekent dat de geiten niet in kleine stallen worden gehouden maar de mogelijkheden hebben op een prettig en wijds leven. De geiten worden goed door ons behandeld en niet verwerkt voor vlees. Het is ons enkel te doen om hun melk en dat geven ze vrijgevig. Daarom mogen we er ook de term “biologische geitenkaas” aan geven en niet enkel “geitenkaas”. Onze geiten wonen dan ook prettig en begrazen de weides in Rhenoy, een dorp in Gelderland nabij Geldermalsen. U bent van harte welkom om eens bij ons te komen kijken hoe we biologische geitenkaas maken en natuurlijk kunt u daar de geitjes komen begroeten. Het is dan ook een erg leuk idee om uw kinderen mee te nemen. De geitjes zijn lief en uw kinderen leren er ook nog eens erg veel van!

Heerlijke biologische geitenkaas koopt u natuurlijk bij ons!

Er zijn een aantal perspectieven waar we van houden:

  • Het maken van duurzame producten.
  • Laten zien aan de buitenwereld dat het ook anders kan. we haten de bio-industrie en gaan op een goede en verantwoorde manier om met onze producten maar vooral met onze dieren.
  • Daardoor kunnen wij een heerlijke biologische geitenkaas beloven waar u zonder enig probleem van kunt eten. U hoeft zich nooit schuldig te voelen als u van onze biologische geitenkaas smikkelt.
  • Wij houden dan ook steevast rekening met het welzijn van de mens, de natuur en van de dieren om ons heen

Dit zijn statements waar we prat op gaan. Op onze website leest u hier nog vel meer over en wat we vooral hopen is dat u dit dan ook terug proeft in onze biologische geitenkaas. Er is echter maar een manier om er helemaal zeker van te zijn en dat is door ons te vereren met een bezoekje. Het is dan ook een leuk dagje uit maar we begrijpen dat het niet gelegen is voor iedereen. Het is echter niet mogelijk om via onze website biologische geitenkaas te kopen. Dat is nogal een gedoe en we willen hier voorlopig niet aan omdat u het recht hebt op verse producten. Dat is iets dat we simpelweg niet kunnen garanderen als we het gaan versturen met de post. Dat begrijpt u vast en zeker ook wel. Over het algemeen is voeding en drank, en dan vooral voedsel dat vers moet blijven, niet te koop via het internet tenzij u via een supermarkt dat direct aan huis kan leveren gaat bestellen. Maar niet getreurd! We hebben namelijk diverse verkooppunten van onze overheerlijke biologische geitenkaas en die kunt u allemaal bekijken op de website. Maar nu nog niet! Dat komt omdat we vanuit Oldenzaal, waar ons kantoor zich bevindt, pas in week 9 van 2016 bekend gaan maken waar we onze biologische geitenkaas gaan verkopen. Wordt dan ook vandaag nog lid van de nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogte van dit nieuws en leert u nog veel meer leuke feitjes over onze biologische geitenkaas, de boerderij en de bewoners; de geitjes.

Vergeet niet om lid te worden van de nieuwsbrief!

Dit is dan ook verre weg de beste methode om ons in de gaten te houden. En wilt u dat niet langer doen? Dan kunt u zich uiteraard meteen afmelden via een link die u onder aan de brief vermeldt ziet staan. Dan zijn we even goede vrienden. Toch hopen we dat u er nu ook van overtuigd bent geraakt om biologische geitenkaas te gaan kopen en wel de biologische geitenkaas van Happy Goat. Het is nog even wachten maar u krijgt er dan wel erg veel voor terug. Als we als het ware “online” gaan en de producten daadwerkelijk gaan verkopen hebben we verschillende smaken. Zo hebben we de standaard biologische geitenkaas. Maar ook twee kruidigere varianten te weten de biologische geitenkaas met verse kruiden als ook de biologische geitenkaas met honing en vijgen. Loopt het water u al in de mond? Nog even geduld. Ook vindt u heerlijke recepten op de website waarmee u in een handomdraai geweldige gerechten op tafel kunt zetten met onder andere geitenkaas als een van de basis ingrediënten. Denkt u hierbij aan geweldige salades, pasta’s en nog veel meer heerlijks! Hebt u nog vragen? Neem dan contact op!