Waar koop je een magnetron?

Deschouwwitgoed - MagnetronDe magnetron is één van die apparaten die bijna iedereen wel in huis heeft, of deze nu vaak gebruikt wordt of niet. Soms is deze magnetron een combimagnetron en vervult hij ook de functie van een oven, maar vaak heeft een keuken zowel een oven als een magnetron. Een magnetron is een uitermate gemakkelijke manier om voedsel vlug op te warmen. Een magnetron hoeft immers niet, zoals een oven, eerst voor te verwarmen en er is geen vet nodig, zoals boter of olie, om te voorkomen dat het voedsel aanbakt, zoals in de meeste pannen het geval is. Er bestaan zelfs hele afdelingen in de supermarkt die gevuld zijn met magnetronmaaltijden, één- of meerpersoonsmaaltijden die je slechts in de magnetron op hoeft te warmen. Het moge duidelijk zijn dat een magnetron in een modern huishouden praktisch onmisbaar is. Wanneer je (combi)magnetron dan kapotgaat, is het prettig om zo snel mogelijk ergens een nieuwe te kunnen bestellen. Natuurlijk kun je naar de lokale Mediamarkt of Expert gaan, maar de kans dat ze je daar van fatsoenlijke en degelijke, op vakkennis gebaseerd advies kunnen voorzien is nihil. Bovendien moet je dan waarschijnlijk je gloednieuwe magnetron zelf naar je auto dragen of achterop je fiets binden en maar zien hoe je je nieuwe apparaat naar huis en in je keuken krijgt. Gelukkig zijn magnetrons over het algemeen niet zo lastig aan te sluiten of te installeren: je steekt de stekker in het stopcontact en klaar is Kees! De handleiding en gebruiksaanwijzingen moet je vervolgens wel in je eentje uitvogelen. Gelukkig kan dit allemaal heel anders! Wanneer je je keukenapparatuur bij een daadwerkelijke expert koopt krijg je er vakinhoudelijk advies en gratis thuisbezorging bij! Waar moet je dan zijn? Denk bijvoorbeeld aan De Schouw Witgoed! Als je nog nooit van dit familiebedrijf hebt gehoord, moet je zeker eens een bezoekje brengen aan hun website www.deschouwwitgoed.nl. De Schouw Witgoed bestaat sinds 1936, wat het bedrijf bijna tachtig jaar oud maakt en enorm ervaren binnen hun vakgebied. Bij De Schouw Witgoed weet men alles over keukenapparatuur en witgoed, over hoe het te installeren en aan te sluiten, over welk apparaat het best bij jouw elektriciteitsaansluiting en vloer past, et cetera. Wanneer je informatie wil inwinnen bij De Schouw Witgoed zal je meer leren over keukenapparatuur dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

Koop je magnetron bij De Schouw Witgoed

Wanneer je een nieuwe magnetron of ander keukenapparaat nodig hebt, is het dus zeker aan te raden bij De Schouw Witgoed te kijken en te informeren wat ze te bieden hebben. Niet alleen heeft dit familiebedrijf uit Bussum een enorm breed aanbod, heel veel ervan is ook direct uit voorraad leverbaar en wordt zonder bezorgkosten bij jou thuis afgeleverd. De prijzen variëren van €60 tot meer dan €1000. Er is dus voor iedere stijl, iedere keuken en iedere portemonnee wat wils! De verschillende magnetrons die De Schouw Witgoed biedt zijn de volgende:

  • Een inbouwmagnetron
  • Een inbouwmagnetron met grill-functie
  • Een inbouwcombimagnetron
  • En exacte dezelfde magnetrons, maar dan de vrijstaande varianten

De Schouw biedt topmerken als AEG, Bosch, Miele, Smeg, Samsung en Whirlpool, verschillende formaten en uiteenlopende kleuren – van zwart tot wit en van RVS tot grafiet – zodat jouw ideale nieuwe magnetron er gegarandeerd ook bij zit. Via de webwinkel kun je het assortiment doorzoeken op bijzondere functies en eigenschappen van de magnetrons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een draaiplateau, inschuifbare roosters, stoomfunctie, een draaideur en zelfs – ik verzin het niet – een pizzafunctie. De betaalbare luxe bij De Schouw Witgoed is eindeloos! Dat maakt het natuurlijk niet per se makkelijker om tot de juiste keuze te komen met betrekking tot jouw eigen keuken en aan te schaffen keukenapparatuur. Als je iets niet zeker weet, vragen hebt, twijfelt of advies wil, dan kun je geheel vrijblijvend terecht bij de experts en vakmensen van De Schouw Witgoed. Je kunt contact opnemen door ze te bellen, een email te sturen, ze aan te spreken via de chat (te vinden op de website) of simpelweg door ouderwets langs te gaan bij de fysieke winkel in Bussum.

De voordelen van De Schouw Witgoed

Mocht het zo zijn dat de voordelen van De Schouw Witgoed nog niet geheel duidelijk zijn, dan zet ik ze hier voor je nog even overzichtelijk op een rijtje. Als klant bij De Schouw Witgoed kun je rekenen op:

  • Gratis thuisbezorging van je bestelling
  • Betrouwbaarheid: duidelijke en transparante communicatie omtrent de beste keuze voor je keukenapparatuur, de duur van de levertijd, et cetera.
  • Bijna tachtig jaar aan ervaring, expertise en ontwikkeling
  • Een eigen, aan het bedrijf verbonden bezorg- en installatieservice
  • Attente, professionele en vakkundige klantenservice en dienstverlening
  • Een rapportcijfer van 8.5 op basis van meer dan 700 beoordelingen en recensies

Bij De Schouw Witgoed kun je niet alleen terecht als je een magnetron nodig hebt. Hun aanbod is niet alleen breed voor varianten op een specifiek soort product, maar ook wanneer het gaat om de diversiteit aan verschillende producten. Naast jouw ideale magnetron vind je er bijvoorbeeld ook alles van vaatwassers tot koffiezetapparaten en van afzuigkappen tot drogers. Dus of je nu een magnetron, een wasmachine of een fornuis nodig hebt, bij De Schouw Witgoed kun je ervan op aan dat je producten en merken van zeer hoge kwaliteit kunt krijgen, alsook uitstekende service, vakkundig advies, gratis thuisbezorging en de mogelijkheid vanuit je eigen luie stoel via internet te bestellen. Wat wil een klant nog meer?