Bordspel kopen?

Een bordspel spelen is voor de meeste mensen een fijne ontspannen bezigheid. Met vrienden of familie een leuk spelletje doen is gezellig, interactief en spannend! Niet voor niets worden er al sinds jaar en dag bordspellen gespeeld. Al in het oude Egypte, zo’n 5500 jaar geleden, werden al borderellen gespeeld. Het spelen van een dergelijk interactief spel is dus een beproefd recept voor veel plezier en spanning. En het leuke is, dat er voor iedereen een leuk spel is. Voor jong en oud is een leuk, uitdagend spel te bedenken. Houd je van een strategisch spel? Of meer van een kansspel? Of wil je elkaar gewoon graag beter willen leren kennen? Bij spellenrijk  is altijd een bordspel naar je gading.

Bordspel soorten

Er zijn veel verschillende soorten spelletjes die je kunt spelen. Iedereen kent natuurlijk het gezelschapsspel, zoals Kolonisten van Catan, Stratego en Dixit. Ook Party en co en 30 Seconds zijn veel gespeelde gezelschapsspelen. Maar naast het gezelschapsspel, kun je ook een ander bordspel spelen. Denk bijvoorbeeld aan

 • Een dobbelspel
 • Een reisspel
 • Een kinderspel
 • Een erotisch spel
 • Een gespreksstarter
 • Of een educatief spel!

Zoals je ziet valt er dus genoeg te spelen. De spellen zijn grofweg in te delen in drie categorieën:

 1. Klassieke spellen – dit zijn spellen zoals bijvoorbeeld het welbekende ganzenbord of mens-erger-je-niet. Leuk voor jong en oud!
 2. Designer spellen – dit zijn meer strategische spellen die zijn ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan Kolonisten van Catan. De spellen zitten vaak wat complexer in elkaar. 
 3. Coöperatieve spellen – deze spellen speel je niet tegen elkaar, maar juist met elkaar. ZO leer je elkaar goed kennen, en bouw je een hecht teamgevoel op!

  Al deze categorieën spellen zijn te koop bij spellenrijk.nl. Daarnaast heeft spellenrijk.nl een ruim assortiment in andere spellen, zoals kaartspellen, puzzels en buitenspellen. Voor een bordspel of een ander spel ben je dus altijd aan het goede adres bij spellenrijk.nl.

  Bordspel kopen

  Het is altijd leuk om een bordspel in huis te hebben. Je hoeft je dan nooit te vervelen en het spelen ervan zorgt voor een meer verbondenheid met je familie, vrienden of geliefde. Wie wil er nog tv kijken, als je ook een heerlijke spelletjesavond met elkaar kan hebben? En geen feestje is natuurlijk compleet zonder een vrolijk partyspel. Ook is het leuk om een spel mee te nemen op vakantie, wanneer je echt tijd voor elkaar hebt. Daarvoor zijn ook speciale reisspellen beschikbaar. Wil je zelf graag een bordspel hebben, dan kun je deze online kopen, bijvoorbeeld bij spellenrijk.nl. Dan weet je zeker dat je een ruime keuze hebt. Bovendien zijn de spellen bij spellenrijk.nl altijd snel bezorgd, vaak zelfs al de volgende dag!

  Heb je even wat minder te besteden, dan betekent dit natuurlijk niet dat je geen bordspel meer kan kopen. Het spelen van een leuk gezelschapsspel kan ook heel goedkoop zijn. spellenrijk.nl heeft namelijk een leuke selectie van aanbiedingen in de sale. Ook zijn er een heleboel ‘tweede kans’ spellen te koop voor een zachte prijs. Dit zijn spellen die bijvoorbeeld een lichte beschadiging hebben, of waarvan de doos is opengewerkt. deze worden verkocht voor een gereduceerd tarief, zodat er toch nog volop van genoten kan worden.