Op zoek naar mooie buitenlandse bruiden?

Het internationale matchmaking bureau Love Bridge is opgericht door een Nederlands-Oekraïens koppel, genaamd Olga en Marceau. Samen met het team uit Oekraïne helpen zij u, als alleenstaande westerse man, aan een prachtige buitenlandse bruid. Kernwaarden van het internationale matchmaking bureau Love Bridge zijn kwaliteit en realiteit. Er wordt niet gehaast naar aantallen en kwantiteit, de focus is een gekwalificeerde aanpak voor iedereen. Hiervoor is een betrouwbaar professioneel team in zowel Nederlands als Oekraïne van fundamenteel belang. Op deze manier helpt het internationale matchmaking bureau Love Bridge u aan uw perfecte ideale buitenlandse bruid.

Zes redenen om te werken met Love Bridge

Er zijn vele redenen waarom het internationale matchmaking bureau Love Bridge het meest geschikte bureau is om een prachtige buitenlandse bruid te vinden. De beste zes reden om samen te werken met matchmaking bureau Love Bridge zijn:

 • U bent uniek. Binnen het internationale matchmaking bureau Love Bridge wordt een individuele aanpak gehanteerd met een op maat gemaakt programma dat voldoet aan uw eigen en unieke wensen.
 • Team. Naast een professioneel team in Nederland, heeft het internationale matchmaking bureau Love Bridge ook een nauwe samenwerking met een team in Oekraïne. Hierdoor staat u er nooit alleen voor.
 • Expertise. Onze eigen ervaringen als Nederlands-Oekraïens koppel kunnen wij gebruiken om uw matchmaking ook zo succesvol te laten verlopen.
 • Kwaliteit. Binnen het internationale matchmaking bureau Love Bridge wordt er altijd naar een zo’n kwalitatief hoog mogelijke dienstverlening gestreefd. Door onze ervaring en kennis kunnen wij dit garanderen, en u helpen een mooie buitenlandse bruid te vinden. 
 • Gecontroleerd. Het team uit Oekraïne waarmee Love Bridge samenwerkt, kent alle dames in het portfolio persoonlijk. Hierdoor zijn wij er zeker van dat er sprake is van serieuze intenties, en dat de dames ook daadwerkelijk beschikbaar zijn.
 • Magie. Om uw perfecte buitenlandse bruid te vinden gebruiken wij ook een beetje magie. Wij zijn weliswaar geen tovenaars, maar begeleiden u op uw magische zoektocht naar liefde. 

Verschillende buitenlandse bruiden

Het internationale matchmaking bureau Love Bridge biedt veel verschillende buitenlandse bruiden aan. Met een leeftijd variërend van 18 jaar tot 60 jaar, beschikbare gegevens over lengte, gewicht en woonplaats, kunt u op de site van Love Bridge al diverse potentiële buitenlandse bruiden bekijken. Elke Oekraïense dame heeft een uniek karakter, eigenschappen, hobby’s en interesses. De prinsessen uit Vinnitsia delen hun dromen, verwachtingen en plannen met u. Zo kunt u kijken of uw ideeën hiermee instemmen, en of de desbetreffende dame wellicht een perfecte match voor u kan zijn. Wanneer u uw buitenlandse bruid heeft gevonden, is de kans groot dat u met uw liefde in Nederland wilt gaan wonen. Echter komen er een aantal zaken om de hoek kijken als u een vrouw uit Oekraïne naar Nederland wilt halen. Een kleine greep uit de voorwaarden is:

 • U gaat direct na de aankomst van uw Oekraïense vriendin of vrouw samenwonen.
 • De vrouw moet een antecedenten verklaring invullen
 • Na aankomst in Nederland moet de Oekraïense vrouw een Nederlands medisch onderzoek voor tuberculose ondergaan.
 • De Oekraïense vrouw moet het basisexamen inburgering buitenland halen, tenzij ze daarvoor vrijstelling heeft gekregen.
 • Zowel u als uw vrouw of vriendin moet een leeftijd hebben van 21 jaar of ouder.