De grootste producent van gevogeltespecialiteiten

Al sinds 1959 is het bedrijf Cuno Moormann & Zn BV actief in het produceren van wild- en gevogeltespecialiteiten. Men begon destijds klein, maar vandaag de dag is dit bedrijf uit Goor de grootste producent van wild- en gevogeltespecialiteiten in Nederland. Ooit begon het bedrijf met het maken van kip en kalkoen, destijds nog zeer bijzondere delicatessen in Nederland. Inmiddels is het bedrijf sterk gegroeid, vooral door uitbreiding van het aanbod. Daardoor konden er ook steeds meer mensen in dienst genomen worden. Alleen al in de laatste tien jaar is het aantal medewerkers gegroeid van 3 naar 30. Er zijn zo’n 30 medewerkers fulltime betrokken bij het produceren van een enorm scala aan wild- en gevogeltespecialiteiten. Tot het ruime assortiment aan kwalitatief hoogwaardige wild- en gevogeltespecialiteiten behoren onder andere geportioneerde, gevulde en gevormde specialiteiten. Omdat het bedrijf ook over een eigen rokerij beschikt, zijn ze ook gespecialiseerd in warm en koud gerookte wild- en gevogeltespecialiteiten. Ook is dit bedrijf een expert in het produceren van biologische en scharrelproducten. Ook zijn ze meer dan bereid en in staat om wild- en gevogeltespecialiteiten op aanvraag te maken, die helemaal voldoen aan de specifieke wensen van bepaalde klanten. Ze leveren wild- en gevogeltespecialiteiten van topkwaliteit aan onder andere de retail, foodservice, groothandels, horeca inkoopcombinaties, horeca slagers en cateraars. Ook in het buitenland is er veel vraag naar hun wild- en gevogeltespecialiteiten, dus een deel van de productie is voor de export. Dus of u nu een grote of kleine afnemer bent en of u nu wilt kiezen uit het ruime bestaande assortiment of behoefte heeft aan custom made producten, Cuno Moormann & Zn BV is hét adres voor wild- en gevogeltespecialiteiten! Welke keuze u ook maakt, u mag rekenen op smakelijke en verfijnde producten, die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en met liefde voor het vak bereid zijn. Dat is te proeven! Wilt u meer weten over Cuno Moormann & Zn BV? Bezoekt u dan hun website door te klikken op de volgende link: http://www.moormann.nl/. Wilt u liever meer informatie over de verschillende soorten gevogeltespecialiteiten die u bij dit befaamde bedrijf zou kunnen afnemen? Leest u dan verder in de volgende paragraaf. Hier hebben we deze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!

Een zeer ruim assortiment aan gevogeltespecialiteiten!

Bij Cuno Moorman & Zn BV kunt u terecht voor de meest uiteenlopende specialiteiten en zelfs voor custom made specialiteiten, die helemaal volgens uw wensen worden klaargemaakt. Dit bedrijf is dankzij het ruime assortiment en de hoge kwaliteit zeer populair geworden bij afnemers zoals de retail, groothandels, horeca en cateraars. Wilt u weten welke specialiteiten u bij dit bedrijf uit Goor kunt bestellen? Bekijkt u dan onderstaande lijst en neem contact op als u graag specialiteiten op maat wilt laten maken:

  • Tamme/wilde gans
  • Kip
  • Kalkoen
  • Wilde eendenfilet met vel
  • Tamme eendenfilet canette Barbarie
  • Houtduif filet
  • Fazant hen filet
  • Parelhoen
  • Kwartel

Puur natuurlijk en ambachtelijk gevogelte bestellen

Steeds meer consumenten van vlees en gevogelte producten willen graag rekening houden met dierenwelzijn. Ook is men zich steeds meer bewust van de vele toevoegingen die regulier vlees kan bevatten. Cuno Moorman & Zn BV houdt rekening met deze veranderende wensen en levert daarom wild en gevogelte dat puur natuurlijk is, zonder extra vet en toevoegingen die mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid en de kwaliteit van het vlees verminderen. Zij gebruiken alleen vlees van de hoogste kwaliteit en zetten al hun kennis, ervaring en vakmanschap in om dit zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen in smaakvolle producten. Echte liefhebbers van gevogelte kiezen dus voor deze specialist uit Goor!