Je hongergevoel onderdrukken om af te vallen

Heb je ooit wel eens geprobeerd om wat kilo’s te verliezen? Die vraag heb je vast met ja kunnen beantwoorden. Een van de grootste problemen in Nederland is overgewicht op dit moment. Veel mensen zijn zich er daarnaast van bewust dat dit een slecht iets is en ze proberen de nodige kilo’s af te vallen. Er zijn tientallen dieetboeken waar je uit kunt kiezen, maar vaak zijn de resultaten die je bereikt met deze diëten niet blijvend. Dit heeft twee redenen:

  • Je hebt moeite met je hongergevoel onderdrukken
  • Je hebt geen plan voor na het dieet

Je hongergevoel onderdrukken is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Helaas, willen we daar graag aan toevoegen. Hoeveel makkelijker zou afvallen zijn als je geen hongergevoel zou hebben? Dit is toch wel de nummer een reden waarom mensen het dieet dat zij aan het volgen zijn opgeven. Je hebt ongelooflijke zin in chocola, chips, snoep, zoutjes of misschien wel een heerlijke frisdrank. Dingen die zeker niet in je dieet zullen voorkomen. Kon je nu maar je hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat er een kuur bestaat waarin je dit ook daadwerkelijk doet? En niet alleen dat! Je pakt ook gelijk de tweede reden aan waarom de meeste mensen weer aankomen na het volgen van een dieet: het niet hebben van een vervolgplan.

Je hongergevoel onderdrukken en een duidelijk plan

Afvallen gaat voor het grootste gedeelte om discipline. Wanneer je dit niet hebt, dan kan je het jezelf heel lastig maken. Gelukkig is zoiets als discipline wel te leren. Wist jij bijvoorbeeld dat het aanleren van een nieuwe gewoonte 21 dagen duurt. Met een kuur van 24 dagen heb je dus genoeg tijd om de nieuwe gezonde levensstijl je helemaal eigen te maken. Zeker als je ook nog de tijd neemt om de stabilisatiefase helemaal te doorlopen. Daarna ben jij helemaal klaar voor de echte wereld waarin eten je heerlijk smaakt, maar waarin je wel gezonde keuzes maakt! De bio hcg kuur pakt het hongergevoel onderdrukken aan met de speciale bio hcg druppels. Hierin zitten drie bestanddelen die jou helpen je hongergevoel aan de kant te zetten. Ook wordt je vetverbranding extra aan het werk gezet zodat je nog meer afvalt. Bestel je de kuur via de website van Orthokliniek Ootmarsum? Dan krijg je ook meteen het werkboek “Beter in balans” thuis gestuurd. En dit is het tweede geheim van deze kuur. In dit boek vind je precies hoe je de eerste 24 dagen van de kuur gaat doorbrengen en welke recepten je met welke maaltijd eet. Alles staat hierin voor je uitgeschreven. Van je ontbijt, tussendoortjes, lunch tot je avondeten, niets wordt overgeslagen! Na deze 24 dagen is het aan jou om het verder op te pakken. Met behulp van de stabilisatiefase ben je daar echter goed op voorbereid. Je leert in deze fase de gezonde eetstijl van het dieet om te zetten in een methode die voor in je dagelijkse leven werkt en zo kun je het dus voor zeer lange tijd volhouden en blijvend kilo’s verliezen!

Koop de kuur om je hongergevoel te onderdrukken

Maak afvallen niet onnodig moeilijk met je hongergevoel onderdrukken! Met de bio hcg kuur heb je de juiste middelen in handen om dit voor elkaar te krijgen. Je hongergevoel onderdrukken is zeker niet onmogelijk en met een vooropgesteld plan ben je dus iedere situatie de baas! Ook jij kan het lichaam van een topmodel hebben! Je zult er natuurlijk wel wat moeite in moeten stoppen, maar niets is onmogelijk! Laat je dromen werkelijkheid worden en krijg het lichaam waar je al jaren voor wenst. Lees meer