Dé kinderkapper van Amsterdam

Jarenlang heb ik zelf de haren van mijn zoontje Max geknipt. Hij heeft altijd een korte coupe gewild, dus dat was best makkelijk. Gewoon even met de tondeuse eroverheen en hij was weer klaar. Hem naar de kapper brengen vond ik altijd veel te duur voor een simpele knipbeurt, dus heb ik het altijd zelf gedaan. Toen Max ietsje ouder werd, wilde hij graag een wat stoerder kapsel. Zo had hij bij een van zijn vriendjes gezien dat hij een stoer patroon aan de zijkant van zijn haar geschoren had. Dat wilde Max natuurlijk ook. Helaas ben ik geen kapster en moest ik hem vertellen dat het helaas niet ging. Natuurlijk was Max enorm teleurgesteld door mijn antwoord, dus ging ik op zoek naar een betaalbare kinderkapper in Amsterdam. Ik kwam toen uiteindelijk bij Wendy’s kinderkapsalon uit.

Op zoek naar een kinderkapper in Amsterdam?

Na lang zoeken en bij meerdere kapsalons langs te zijn geweest, kwam ik uit bij Wendy’s kinderkapsalon. Deze kapsalon is niet alleen gespecialiseerd in het knippen van stoere en moderne kapsels bij jonge kinderen, maar is ook nog eens speciaal ingericht voor de doelgroep. Zo zitten de kinderen niet in een saaie kappersstoel, maar in een heuse auto. Toen ik hier voor het eerst naar binnen stapte, wist ik meteen dat Max bij deze kinderkapper in Amsterdam in goede handen was. Het team van jonge dames wist goed met Max om te gaan. Ze waren ontzettend vriendelijk en bekwaam met kinderen. Max vertelde de kapster dat hij stoere patronen in de zijkant van zijn haar geschoren wilde hebben, net zoals zijn vriendje op school. De dame in kwestie wist met grote precisie de patronen in het haar van Max te scheren. Het zag er erg professioneel uit en Max was dan ook erg blij met het resultaat. De volgende dag liet hij zijn nieuwe stoere coupe met trots zien op school en al zijn vriendjes vonden het erg mooi. Toen ik Max van school kwam ophalen, kreeg ik zelfs van een aantal moeders van zijn klasgenootjes de vraag bij welke kinderkapper in Amsterdam ik Max zijn haar had laten doen. Uiteraard heb ik Wendy’s kinderkapsalon bij iedereen aangeraden. Bij Wendy’s kinderkapsalon kun je echter voor meer terecht dan alleen een stoere coupe. Zij bieden namelijk ook:

  • Kinderfeestjes
  • Wekelijkse knutselmiddag
  • Kappersadvies
  • Kinderkleding
  • Workshops
  • Speelgoed

Max gaat nu al een aantal maanden elke maand naar Wendy’s kinderkapsalon, de beste kinderkapper in Amsterdam. Over drie maanden is hij jarig en dan wil hij daar ook zijn kinderfeestje houden. Gelukkig kan dat bij Wendy’s kinderkapsalon allemaal geregeld worden. Dat kun je nou niet van elke kinderkapper in Amsterdam zeggen.

Wendy’s kinderkapsalon. Meer dan alleen een kapsalon

Wanneer je dus op zoek bent naar een goede kinderkapper in Amsterdam, dan kan ik Wendy’s kinderkapsalon echt aanraden. De kapsters zijn ontzettend vriendelijk en goed met kinderen. Door de leuke aankleding van de salon en de verschillende activiteiten daar, zullen kinderen zich ook niet vervelen wanneer ze in de stoel moeten zitten. Via wendys-kinderkapsalon.nl kun je een kleine sfeerimpressie krijgen van hoe de salon er een beetje uitziet. De kinderen zitten in coole auto’s in plaats van in saaie kappersstoelen en met het nieuwste speelgoed en tv’s hebben ze het daar altijd naar hun zin. Onze Max komt er nu al een aantal maanden lang elke maand voor een nieuwe stoere coupe. De kapsters zijn erg vriendelijk en bekwaam en het knippen is er ontzettend betaalbaar. Ik ben blij dat ik deze kinderkapper in Amsterdam heb gevonden.