Diëtiste Den Haag maakt eten weer gezond, leuk én lekker

Voeding is heel basaal: we hebben er elke dag mee te maken. Het is bovendien de basis van onze gezondheid. Toch hebben veel mensen moeite een gezond eetpatroon te ontwikkelen en te onderhouden. De diëtiste Den Haag kan je helpen je voedingspatroon weer in balans te brengen.

Er zijn vele redenen waarom je de diëtiste Den Haag kunt bezoeken:

  • Je zit niet lekker in je vel en je vraagt je af of je voedingspatroon hier een rol in speelt.
  • Je wilt graag gezond en bewust eten, hebt al allerlei methodes geprobeerd, maar ziet door de bomen het bos niet meer.
  • Je hebt medisch advies gekregen je dieet aan te passen en je hebt hulp nodig bij de concrete uitvoering hiervan.
  • Je hebt last van overgewicht of ondergewicht en wilt hier iets aan doen.
  • Je hebt een verstoorde relatie met voedsel of bent herstellende van een eetstoornis en je hebt behoefte aan praktische begeleiding.

Eigenlijk kun je met al je vragen over eten en je voedingspatroon terecht bij de diëtiste Den Haag. Voeding is haar passie en haar missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Elke mens is uniek, dus voor ieder ontwikkelt ze een voedingspatroon op maat. Uitgangspunt daarbij is dat eten niet alleen gezond, maar vooral ook lekker en leuk moet zijn.

Diëtiste Den Haag wijst de weg in het oerwoud van onze voedselcultuur

In het ene tijdschrift lees je dat koolhydraten slecht voor je zijn en in het andere tijdschrift vormen ze juist de basis voor een goede gezondheid. Of je wilt graag bewust en duurzaam eten, maar weet in de winkel niet meer of je nu moet kiezen voor biologisch, lokaal of fairtrade. Word je ook vaak horendol van al die keuzes op voedselgebied? Je bent niet de enige! In onze huidige samenleving wordt onze natuurlijke aanleg om voor goed en gezond voedsel te kiezen vaak overstemd. We worden van alle kanten met tegenstrijdige boodschappen overspoeld en van de ene hype in de andere gesleept. De supermarkten liggen vol met ‘verslavende’ producten die te veel suiker, zout en E-nummers bevatten. Overal worden we geconfronteerd met reclame en het is zo makkelijk om voor fastfood te kiezen. Niet zo gek dat veel mensen de weg kwijtraken! De diëtiste Den Haag kan uitkomst bieden. Ze gaat weer terug naar de basis: gezond en gevarieerd eten. Daarbij combineert ze wetenschappelijke kennis met gezond verstand en leert je vooral naar je eigen lichaam te luisteren. Je lichaam weet immers het beste wat het nodig heeft.

Hulp op maat

De diëtiste Den Haag helpt iedereen: van vragen over een simpele aanpassing in je eetpatroon tot intensieve begeleiding van mensen die een ernstig verstoorde relatie met voedsel hebben. In sommige gevallen word je via de dokter of specialist naar de diëtiste Den Haag doorverwezen. In andere gevallen komen mensen uit eigen initiatief. De diëtiste Den Haag vindt het belangrijk voor ieder een advies op maat te bieden. We kijken eerst naar je huidige eetpatroon, je klachten en je behoeften. Zo nodig kunnen we ook het één en ander meten om extra informatie te verkrijgen. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de beste manier om je eetpatroon aan te passen. Ook dat verschilt per persoon. Als je een drukke baan hebt en weinig tijd hebt om te koken, houden we daar rekening mee. Als je bepaalde dingen niet lust, zullen ze niet in je nieuwe dieet voorkomen. We zoeken naar hoe eten voor jou weer leuk, gezond en lekker kan zijn.

Bekijk onze website voor meer informatie…