Een e-sigaret kopen?

Op zoek naar een e-sigaret? Bij E-smokershop kunt u zowel in de winkel als online een e-sigaret aanschaffen. In het assortiment zitten instapkits, complete e-smokerkits maar ook losse Boxmods. Voor zowel beginners als gevorderden is er bij de E-smokershop een goede e-sigaret te vinden. 

Wat is de goede e-sigaret?

Om te weten welke e-sigaret bij je past is het eerst handig om te weten wat voor type roker je bent. Begin je voor het eerst met een e-smoker dan is het verstandig om met een instapkit te beginnen. Zo kunt u rustig wennen aan de manier van roken. Er zijn twee typen dampers, namelijk:

  • MTL (Mouth-to-long)
  • DL (Direct-lung)

MTL

Bij MTL betekent dat het dampen eerst via de mond gaat en daarna naar de longen. Je inhaleert dus eerst rustig in de mond. Deze e-sigaret is te vergelijken met het roken van gewone sigaretten.

DL

De naam DL zegt het eigenlijk al. De damp gaan direct naar de longen. Dit is een zwaardere vorm van dampen en kan vergeleken worden met het roken van een pijp. De vorm van DL roken is dus vaker weggelegd voor gevorderde gebruikers die zwaarder willen roken. Het is dus zeer aan te raden voor beginners om te beginnen met MTL. 

Naast de instapkit hebben wij ook complete e-smokerkits van verschillende topmerken. Het verschil zit in de afwerking, vorm, materiaalgebruik, tempratuurdampen en wattage. Het is per persoon dus verschillend wat werkt en niet. Wilt u zelf alle onderdelen kunnen bepalen en het zelf in elkaar zetten? Dan is het handig om voor een Box Mod te gaan. Hierbij krijgt u een losse batterij waar u verschillende losse onderdelen aan toe kunt voegen. Zo kunt u de temperatuur, wattage en nog meer zelf instellen. 

E-liquid

Zonder e-liquid kunt u niet beginnen aan een e-sigaret. De e-liquid is eigenlijk de basis. Er zijn verschillende smaakvarianten verkrijgbaar. Denk aan tabakssmaken, fruitsmaken, mentholsmaken en zelfs hele gekke smaken zijn verkrijgbaar. De e-liquids zijn er dus echt in honderden verschillende soorten en sterktes. Het ligt dus echt aan de persoon wat diegene lekker vind of niet. 

Wetgeving en een e-smoker

Een e-sigaret valt onder de tabakswetgeving en je moet je dus houden aan dezelfde voorwaarden als wanneer je gewone tabak aanschaft. Hierbij geldt dus de NIX 18 wetgeving. Onder de achttien jaar mogen wij geen e-sigaret verkopen. Wij moeten dus vragen om de leeftijd. Heeft u eerder bij ons besteld dan staan de gegevens in ons systeem. Zo hoeft u maar eenmalig aan te tonen dat u achttien bent. 

Aantonen van legitimatie

Om aan te kunnen tonen dat u achttien jaar of ouder bent zult u zich moeten legitimeren. Dit kan doormiddel van Paypal. Hierdoor weten wij gelijk dat u voldoet aan de leeftijdsgrens en kunt u probleemloos bestellen. Kiest u voor een andere betaaloptie dan dient u zich te legitimeren door een kopie te sturen van uw ID of paspoort. Hierbij mag u het BSN nummer onzichtbaar maken. Het gaat ons echt alleen maar om de leeftijd. Heeft u geen bewijs voor uw leeftijd en wilt u deze ook niet afgeven dan wordt de bestelling helaas door ons geannuleerd. Wij zijn een bedrijf met hoogwaardige kwaliteit en willen graag transparant blijven. Wij houden ons daarom ook strikt aan de tabakswetgeving. Zo weet u ook zeker dat u van kwaliteit bent voorzien. Een e-sigaret aanschaffen doet u bij de E-smokershop. 

Lees meer…