Het leukste bedrijfsuitje in Twente

Is het binnenkort weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Zoek niet verder want het leukste bedrijfsuitje in Twente vindt je bij ’t Twents Kwartiertje. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van feestjes; van vrijgezellenfeest tot familiedag tot bedrijfsuitje in Twente. Op onze website twentskwartiertje.nl vertellen wij u er graag meer over. Als u een bedrijfsuitje in Twente en omgeving zoekt waar alle collega’s nog lang over na zullen praten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken een feestje van elk uitje. Collega’s leren elkaar op een ontspannen manier kennen waardoor de teamspirit zeker verhoogd zal worden. Hierna kan uw team weer als een waar hecht team aan het werk. Dus als u een bedrijfsuitje in Twente zoekt helpen wij u graag om uw uitje een onvergetelijke dag te laten zijn.  

Waarom ’t Twents Kwartiertje het adres is voor uw bedrijfsuitje in Twente

Natuurlijk zijn er volop adressen waar een bedrijfsuitje gehouden kan worden maar als het echt goed moet zijn is ’t Twents Kwartiertje het adres om te onthouden. De voordelen van ons op een rij:

  • Duidelijke afspraken
  • All-inclusive arrangementen mogelijk
  • Diverse themafeesten en teambuildingactiviteiten mogelijk
  • Jarenlange ervaring met het organiseren van uitjes en borrels
  • Ruime zalen

Bij ons kunt u kiezen uit diverse thema’s om uw bedrijfsuitje te Twente een topdag te laten zijn. wat dacht u van het complete team op de Solex door het fraaie Twentse landschap laten rijden? Er zijn maar liefst 150 solexen te huur. Of ga rijden in een echte tuktuk, het vervoersmiddel uit de Aziatische landen, of maak een tour tocht op onze retro look scooters. Uw personeel trekt veel bekijks en zullen het geweldig vinden om een tocht te maken op deze ongewone vervoersmiddelen. En na het rijden door de natuur kunt u bij ons ook terecht voor een geurige kop koffie en krentenwegge. Bovendien is het ook mogelijk om de tourtochtjes te combineren met bijvoorbeeld kanovaren, midgetgolfen of paintballen. Dat maakt het bedrijfsuitje in Twente nog leuker. Liever uitgebreider aan tafel kan ook door te kiezen voor een barbecue of een buffet in ons zalencentrum. Een heerlijke manier om een actieve dag bij ons af te sluiten. Geniet bijvoorbeeld van stokbrood met kruidenboter, vers fruit, een schnitzel, gebakken aardappels en gehaktballetjes. Of ga voor geurig gebakken hamburgers van de barbecue. Vanaf 10 personen kunt u bij ons al genieten van een buffet.

Van personeelsfeest tot familiedag

Niet alleen voor een leuk bedrijfsuitje in Twente kunt u bij ons terecht maar ook voor het houden van personeelsfeesten en familiedagen. Bij ons kunt u kiezen uit diverse themafeesten zoals een oud Hollands feest waarbij na ontvangst met koffie en thee de bar open gaat en de leuke spelletjes als koemelken, spijkerslaan en stokvangen kunnen beginnen. Sluit de avond af met een gezellige borrel. Of waan je in Las Vegas op onze casino avond. Elke gast krijgt een speelbedrag en mag zich vermaken aan de diverse speeltafels. Wie wint het meeste deze avond? Onze uitjes zijn zowel voor familiefeesten, vriendengroepen als personeelsuitjes geschikt. U kiest zelf of u een buffet of barbecue wilt afnemen of alleen gezellig borrelen met kleine borrelhapjes. Zo houdt u overzicht in uw kosten. Ook voor kleinere groepen zijn er bij ons leuke activiteiten te doen zoals een escaperoom waarbij er goed samengewerkt moet worden om te kunnen ontsnappen uit de Kloosterkamer of De Oude School. Mogen we u binnenkort begroeten voor een top bedrijfsuitje in Twente? Neem vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden bij ons. We horen graag van u!