Ben jij ook op zoek naar een waterkoeler?

Tegenwoordig zie je steeds meer bedrijven die zo goed mogelijk voor hun personeel en klanten willen zorgen. In dit verband is voeding een belangrijk onderdeel. Om die reden is het belangrijk dat een bedrijf een goede waterkoeler heeft. Zeker op een zomerse dag is het een groot voordeel om een goed functionerende waterkoeler te hebben. Vaak wordt aangereden om voldoende water te drinken. Wanneer u op ieder moment van de dag zuiver water wilt drinken bent u bij ons aan juiste adres. De voordelen van onze producten zijn de volgende.

  • snelle levering
  • lage kosten
  • voldoende keuze uit verschillende modellen

Ook voor uw keuken bij u thuis kunt u een nieuwe waterkoeler bestellen. Familieleden en vrienden zullen dit zeer zeker waarderen. Wij willen u graag vertellen dat onze producten op diverse plaatsen kunnen worden geplaatst. Wij leveren de producten ook bij u thuis of op kantoor. U kunt uiteraard ook flessen water bij ons bestellen. De lege flessen kunnen wij vervolgens weer bij u ophalen. Wij willen vooropstellen dat u veel gemak zult hebben van onze dienstverlening. Het water dat wordt geplaatst in uw waterkoeler komt uit een bron in Nederland. Dit water heeft veel mineralen kunnen opnemen door de diepe ligging. Uiteraard wordt het water ook gezuiverd voordat het in uw waterkoeler beland. Kortom, het water heeft een erg hoge kwaliteit. Dit is goed voor uw gezondheid. Overigens willen wij u mededelen dat de waterkoeler voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Wij leveren diverse modellen en kunnen u uiteraard adviseren over het model dat het beste past bij uw wensen. Tevens is het bij ons mogelijk om een proefmodel te nemen. U kunt dan in alle rust bepalen of de waterkoeler aan uw wensen voldoet. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om een offerte op te vragen voordat u een keuze maakt. 

Kiest u ook voor het meest geschikte model dat bij uw wensen past?

Veel mensen weten niet dat een waterkoeler ieder jaar moet worden gereinigd. Dit is een wettelijke verplichting. Bij ons bedrijf hebben wij een speciale afdeling en onze medewerkers kunnen de noodzakelijke werkzaamheden uitvoeren voor een lage prijs. Wij bieden uiteraard ook een garantie aan op al onze producten. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw waterkoeler snel wordt gerepareerd. Wij voeren dan diverse werkzaamheden, zoals een inspectie, uit. Daarnaast wordt de waterkoeler grondig schoongemaakt. Dit is wel zo prettig, omdat u dan weinig tijd kwijt bent aan het onderhoud van het product. Ook zorgen wij ervoor dat uw product wordt ontkalkt. De noodzakelijke filters worden ook tijdig vervangen. Dit alles doen wij wanneer u bij ons een contract voor het jaarlijks onderhoud afsluit. Tevens is bij dit onderhoud de garantie voor onderdelen inbegrepen. Hierdoor loopt u nooit tegen onverwachte kosten aan. U heeft geen omkijken meer naar een goedwerkende waterkoeler. Wij vragen u om een kijkje te nemen en de juiste waterkoeler te bestellen. Onze medewerkers kunnen u uiteraard helpen bij het maken van een keuze. Zij hebben jarenlange ervaring en brengen graag het beste advies uit.