Chocolade taart met frambozen en crème fraiche

Aantal personen

4

Ingrediënten

Voor het deeg:

  • 125 gr bloem
  • 50 gr poedersuiker
  • 70 gr boter
  • ½ ei.

Voor de chocolade vulling:

  • 100 gr bittere chocolade
  • 1 lepel honing
  • 50 gr boter
  • 3 eieren
  • 75 gram suiker
  • 1 lepel cacao poeder.

Bereidingswijze

Maak van bovenstaande ingrediënten het deeg, uitrollen en in eenpersoons vormpjes zetten. “Blind” afbakken gedurende 6-7 minuten op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade met de honing en de boter. Klop 3 eieren met de suiker en de cacaopoeder. Meng het geheel. Zet het in de deegvormpjes en laat het afkoken in de oven gedurende 12 minuten op 125 graden Celsius.

Deel Dit Bericht...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest